Concurs de fotografia

FOTOS GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA

                                                                                 Èric Forca

                                                                               Raúl Villar

 BASES DEL CONCURS

 • Quin és l’objectiu del concurs

El concurs de fotografia A P A D R I N E M – 2018, amb el lema «La nostra estimada ermita», té per objectiu donar a conèixer una visió personal de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca en qualsevol dels seus àmbits: patrimonial, natural, turístic… (l’ermita com a lloc d’interès geològic, com a lloc d’interès turístic, la verge de la Roca com a tradició cristiana, com a símbol local, etc.).

 • Qui pot participar-hi?

El concurs està obert a tot l’alumnat de la nostra escola, a tot el professorat del centre i el personal d’administració i serveis i també a tots els pares amb alumnes al centre.

Hi ha dues categories:

 1. CATEGORIA INFANTIL: per a tots els alumnes.
 2. CATEGORIA ADULT: per als pares, mestres i personal del centre.
 • Quines característiques han de tenir les fotografies?

Cada participant només pot presentar una fotografia, que ha de ser obra de l’autor/a i ha de tenir caràcter inèdit. Els autors de les fotografies seleccionades hauran d’aportar una declaració signada d’autoria. Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrà aportar el seu consentiment per escrit, d’acord amb un model que podreu descarregar-vos de la web del centre o agafar-lo de secretaria.

Autorització drets d’imatge

 • Com s’han de presentar les fotografies?

 Format

Les fotografies es presentaran impreses a una mida aproximada de 20×30; també s’han de disposar en format digital .jpg per a la seva possible publicació posterior.

Tramesa

Les fotografies s’han d’entregar dins d’un sobre gran degudament tancat. Dins del sobre hi ha de constar el formulari de participació al concurs que trobareu a la web del centre i  també a secretaria.

Formulari de participació

El termini de presentació de fotografies finalitza el 4 d’abril de 2018.

 • Com se seleccionaran les fotografies guanyadores?

 Selecció de fotografies

Una comissió de selecció formada per membres del claustre de l’escola Mare de Déu de la Roca, representants de l’AMPA i del patronat de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca  farà una selecció d’un màxim de 12 propostes finalistes de cada categoria, que es publicaran l’ 11 d’abril de 2018.

Votació popular

Les tres fotografies guanyadores de cada categoria es decidiran per votació popular. A l’entrada de l’escola s’exposaran les 24 fotografies finalistes i a través d’una bústia es farà una votació popular per escollir la fotografia guanyadora i els dos accèssits.

Podran participar en la votació tots els membres de la comunitat educativa (pares i alumnes), tot el professorat del centre i el personal d’administració i serveis. Per a fer la votació es farà un registre dels vots emesos per evitar poder votar més d’una vegada.

Les votacions es duran a terme entre el 11 i el 20 d’abril de 2018 a l’entrada de l’escola.

Les fotografies guanyadores es faran públiques el 23 d’abril de 2018.

 • Quins premis hi haurà per categoria?
 1. La fotografia guanyadora serà la imatge de la revista EL NOSTRE CRIT curs 2017-2018.
  1. En la categoria ADULT el premi serà un sopar per a dues persones al restaurant de l’ermita.
  2. En la categoria INFANTIL el premi serà un lot de material educatiu.
 2. També hi haurà dos accèssits (un segon i un tercer premi) que també es publicaran a la revista EL NOSTRE CRIT curs 2017-2018.
 • Difusió de les fotografies

Les fotografies guanyadores seran la imatge de la revista EL NOSTRE CRIT curs 2017-2018, tant en suport web com imprès, i se’n farà difusió amb la indicació del nom del seu autor.

Les fotografies premiades es publicaran a la web i a les xarxes socials de l’escola, amb la indicació del nom dels seus autors http://escolamarededeudelaroca.cat i al compte d’instagram escolamdr).

La participació en el Concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.