Primer Cros escolar Mont-roig

El passat diumenge dia 1 de desembre es va celebrar el 1r Cros Escolar Mont-roig. Un cros amb una participació massiva d’alumnes dels diferents centres del municipi. Abans però, us en faré cinc cèntims…

Tot va començar amb una trobada espontània amb el Jordi Callau pel carrer. A poc a poc i a base de reunions amb l’Ajuntament i amb el Consell Esportiu, buscar pressupostos, assegurances, etc. tot anava agafant forma. Això era a l’octubre de 2018.  Semblava que podríem gaudir del primer cros al gener del 2019 dins el calendari del curs 2018-2019 però una coincidència amb dates d’un altre esdeveniment del municipi i la manca de recursos econòmics ens van fer desestimar la proposta. Tots els actors ens vam emplaçar a trobar una data i recursos de cara al curs 2019-2020.

El passat 3 d’octubre ens vam reunir a l’Ajuntament amb el senyor regidor, representants de l’Escola d’Atletisme i de l’escola Mare de Déu de la Roca (aquestes dues últimes escoles, les veritables promotores del cros). Tothom es va comprometre a fer les accions necessàries perquè aquest curs sí que poguéssim fer realitat el 1r CROS MONT-ROIG.

L’Escola d’Atletisme (que des d’aquí els vull agrair la implicació i treball) va realitzar tota mena de tasques relacionades amb els circuits, la búsqueda de patrocinadors, els detalls… Una autèntica feinada! I des de l’escola ens vam dedicar a tota la paperassa, una feina que queda a l’ombra però que és totalment imprescindible: reunions amb el Consell Esportiu, inscripció d’esportistes, pressupostos de les assegurances, trucades a altres centres participants, imprevists d’última hora…  Gràcies també al Consell Esportiu i a l’Ajuntament  pel seu suport econòmic i logístic.

I vet aquí que vam arribar al diumenge dia 1. A quarts de vuit del matí ja hi havia voluntaris treballant perquè fos un èxit. I així va ser!!

Moltes gràcies a les famílies per participar i per compartir i gaudir d’una festa de l’atletisme i de l’esport escolar.

Quan diferents agents de la comunitat educativa (Ajuntament, Escola d’Atletisme i centres del municipi) treballen conjuntament… els resultats arriben.

Moltes gràcies a tothom!!

Ernest Frigola i Josep Pedret

Mestres d’Educació Física de l’Escola Mare de Déu de la Roca