Nadal 2019

El mes de desembre és un mes intens a l’escola. És temps de compartir amb els pares festivals i cançons de Nadal. Compartir amb els companys la il·lusió de rebre els patges reals o fins i tot l’arribada del tió a l’escola.

El centre s’engalana per rebre el Nadal.

Els alumnes d’Educació Infantil van elaborar un pessebre molt original i mont-rogenc. Això els va comportar guanyar el primer premi de la categoria infantil.

A principis de mes de desembre vam anar a buscar el Tió. Aquest any la búsqueda va quedar suspesa pel mal temps i van decidir aparèixer pel pati de l’escola. Durant 15 dies el vam cuidar d’allò més bé perquè ens pogués cagar jocs de taula i regals per l’escola.

 

També vam esperar amb entusiasme l’arribada dels Patges Reials. Els hi vam recitar el poema que cada classe va preparar amb dedicació i esforç i els hi vam entregar les cartes plenes de llistes de regals i il·lusions.

I finalment, el divendres 20 de desembre vam dur a terme el ja tradicional “Festival de Nadal”. Tots els alumnes vam participar d’aquest recitant i cantant les cançons i els poemes que havíem estat treballant aquests últims dies.