Jocs Florals 2019

L’escola fa un grapat de cursos que participa en els Jocs Florals Escolars de Catalunya presentant els escrits dels alumnes de 2n 4t i 6è. Uns escrits que s’han treballat a l’escola i que responen a la importància de treballar la llengua en tots els seus àmbits, també en l’àmbit d’escriure, d’inventar aventures, de descriure sentiments, de posar-hi paraules…

La veritat és que és un concurs que ens il·lusiona molt i que treballem amb molta estima.

L’acte de lliurament dels premis per part de tot el jurat i dels referents del Departament en l’àmbit de la Inspecció i de Llengua és un acte preparat amb molta delicadesa que acompanya a mestres i famílies al món de les lletres.

Aquest any els alumnes que han optat al premi per categories són els següents:

– Marc Vernet Aragonès en la categoria de Cicle Inicial

– Arnau Clua Boquera en la categoria de Cicle Mitjà

– Anna Vernet Aragonès en la categoria de Cicle Superior

I tenim el goig de compartir amb tota la comunitat educativa el premi de l’Anna Vernet Aragonès. L’Anna serà la representant de la zona educativa de Tarragona als Jocs Florals de Catalunya. A mitjan de juny  haurà d’anar a Barcelona a competir amb la resta de representants de les altres zones educatives de Catalunya en la mateixa categoria.

Des d’aquí volem felicitar a tots els participants i molt especialment a l’Anna, a l’Arnau i al Marc que han representat la nostra escola als Jocs Florals. Desitjar també molta sort  a l’Anna a la final de Barcelona i encoratjar a tots els alumnes a escriure, a escriure molt!!!!!