Nadal 2018

El mes de desembre és un mes intens a la nostra escola. És temps d’avaluacions tot i que tinguem clar que ens avaluem constantment per aprendre, és temps de reflexionar, pensar i veure amb perspectiva el què hem après durant el trimestre. Però, al mateix temps, és un mes per compartir. Compartir amb els pares festivals i cançons de Nadal. Compartir amb els companys la il·lusió de rebre els patges reals o fins i tot l’arribada del tió a l’escola.
A principis de mes de desembre vam anar a buscar el Tió. Durant 15 dies el vam cuidar d’allò més bé perquè ens pogués cagar jocs de taula i regals per l’escola.

També vam esperar amb entusiasme l’arribada dels Patges Reials. Els hi vam recitar el poema que cada classe va preparar amb dedicació i esforç i els hi vam entregar les cartes plenes de llistes de regals i il·lusions.

I finalment, el divendres 22 de desembre vam dur a terme el ja tradicional “Festival de Nadal”. Tots els alumnes vam participar d’aquest recitant i cantant les cançons i els poemes que havíem estat treballant aquests últims dies.

Per últim l’escola Mare de Déu de la Roca us desitja que passeu un Bon Nadal i unes Bones Festes.