Nadal

Quan s’acosten les Festes de Nadal l’escola s’engalana i el més petitons van a buscar el TIÓ. Quina il·lusió i alegria desprenen els alumnes de P3, P4 i P5 quan el troben. El porten a l’escola i el cuiden com si fos el de casa.

Els alumnes de CI i de CM van anar d’excursió a veure el pessebre que va fer l’Associació pessebrista. Ara bé, ens omple de felicitat veure que la feina dels nostres alumnes té recompensa i ens complau dir-vos que aquest any el Pessebre de l’escola ha obtingut el primer premi en categoria infantil.

Anem passant dies i s’acosten els dies més intensos. El dimecres 20 van venir els Patges Reials a buscar les cartes dels nostres alumnes. Cartes plenes de bons desitjos, de il·lusions, i evidentment, de molts regals.

I per fi arriba l’últim dia de classe del trimestre. Un dia on tots els alumnes, i no cal dir-ho, també les mestres i professors venen ben empolainats. És un dia de Cantada de Nadales i de fer cagar el TIÓ. Arreplegar les notes, acomiadar-nos dels mestres i encarar unes Festes amb bon peu i molt familiars.